• <meter id="8mqmn"></meter>
    <blockquote id="8mqmn"><ruby id="8mqmn"></ruby></blockquote>
    <code id="8mqmn"></code>

    1. <output id="8mqmn"></output>
    2. <output id="8mqmn"><ruby id="8mqmn"></ruby></output>
      1. 地球帝国中文网

         找回密码
         注册

        QQ登录

        只需一步快速开始

        查看: 12105|回复: 5
        打印 上一主题 下一主题

        地球帝国剧情制作 Q&A

        [复制链接]
        跳转到指定楼层
        1#
        发表于 2008-8-8 00:32:06 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
        本帖最后由 圆周率派 于 2012-1-11 15:35 编辑

        目前仅部分翻译稍后将会发布全中文版

        一楼是英文版中文版在二楼

        Scenario Editor FAQ (By Lord Lee and The Great Briton)

        If you have a question about the Empire Earth Scenario Editor, then we here on this forum are only too hapy to help you. However... Before posting, please look at the "EE Scenario Editor Manual" on your Empire Earth CD-Rom. This guide may answer your question.

        Also, below are 36 of some of the most frequently asked questions about the Scenario Editor. Please take the time to see if your question is one of these. If so, then please scroll down to find the relevant answer. Thank you FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

        1. Is there a way to play scenarios on-line?

        2. What is the best way to string along a series of triggers, with each next trigger firing after the previous is done with all its effects?

        3. The Snow Effect and other effects won't work.

        4. I also don't understand the logic behind the min/max settings in the unit attribute checkbox menu.

        5. How do u make it so that if any unit enters area then a text or something comes up?

        6. Is it possible to fix on a daytime change?

        7. How do effects execute when you use the or" in the effects. For example IF then or

        8. Are delays in effects cumulative?

        9. Where is the "object selected" trigger?

        10. How do I activate and deactivate triggers?

        11. How does Task-Object/Task-Area Unload work?

        12. Is there an effect: Create object1 3 units in front, behind, left right etc. of object2?

        13. Are you able to make a trigger(s) that does: If 5 snipers exist then you can't build snipers; If less than 5 snipers exist, you can build snipers.. ?

        14. Is there is any way to use AI Create Military Group without units which are pre-placed on the map?

        15. Is it possible to have more than one favorite for land/air/sea?

        16. The manual says that the "primary base" of the AI will be where the very first land unit was placed, right?

        17. What's the differance between "Send Dialogue" and "Send Chat Message"?

        18. How do you take screen shots?

        19. How do you rotate camera in the scenario editor?

        20. Sounds are stopped oddly throughout the scenario.

        21. Is there a volcano graphic or do I just make a hill with a hole in it and apply graphic effects?

        22. What should be the dimensions of the JPG image to be used for the Scenario Instruction Map?

        23. Is there some effect that handles one player sending tribute to another?

        24. When we place mp3s for the intro instructions, history, etc. portion, does this mp3 loop or does it play only once?

        25. I was making a scenario with music but the file is m3u.

        26. When uploading a scenario, will it automatically include the associated sound files or do they have to be manually installed by the person doing the downloading?

        27. How do I add objects such as resources, logs, and other objects not found in the player objects?

        28. How do I make it so a computer player does not resign if he loses all his units? Or the player?

        29. How does the Export/Import options work in the Hints/Intructions/Briefing Text?

        30. Can I create a calamity but without the damageing side effects?

        31. How does the zoom level work (it goes in the negative, then in the positive) when setting a scripting-camera effect?

        32. I get an awkward view in my camera.

        33. Why does going into cinematic mode screw up the timing of the delay on my triggers?

        34. Why doesn't combat work in cinematic mode?

        35. Where can I find the Camera Markers?

        36. What is EE Studio / How can I create my own modpacks?


        1. Q: Is there a way to play scenarios on-line? A: Before I answer this, I have to make an official statement that Empire Earth does not currently have multiplayer maps as an official feature. That said, there are some gimmicks you can try. If you do this and have a problem, we waive all responsibility. 1) Start a multiplayer game, with the number of players you wish to be in the scenario. Make sure you remember what names all the players are using. 2) Start the game and immediately save it. You should then quit the game. 3) Find the saved game file and change the extension from .ees to .scn and move it into your data\scenarios folder. You can then load it up into the Editor and modify it, adding Triggers or even changing the map. The thing you need to avoid doing is changing the amount of players or their names. 4) When your done editing, save it and change the file extension back to .ees, and moved it back to your saved games folder. You can now load it back up as a multiplayer saved game- just remember to have the same number of players using the same player names.


        2. Q: What is the best way to string along a series of triggers, with each next trigger firing after the previous is done with all its effects? A: The "correct" answer will vary based on what exactly you wish to accomplish. If you have Triggers A, B, and C, you can make sure that Triggers B and C start "OFF". Then, the final Effect for Trigger A is to turn on Trigger B, after some delay. The same goes for Trigger B turning on C. Or, you can have all of these start "ON", and make sure that the Conditions for Trigger B can't possibly be TRUE until the Effects from Trigger A have run their course to your satisfaction. The same goes for Trigger C in regards to B.


        3. Q: The Snow Effect and other effects won't work. A: Snow is Area-based, you cannot use Objects. The snowflakes are drawn at the top of the "sky" and then come down to earth. In other words, you must wait a bit for the first few flakes to hit the ground before they start to appear as a steady stream. At 1.5 speed, 10 seconds had elapsed on the game clock before I saw the first flake. The Trigger I used to check this is: IF -> Always True THEN -> TurnOnVisibility(Player1) && GraphicEffect(Snow)(Area0) Where Area0 is a small group of tiles I picked on the map.


        4. Q: I also don't understand the logic behind the min/max settings in the unit attribute checkbox menu. A: Try this example: Lets say I want to display a message when a Marine is wounded. First, I make a new Object and select a Marine already on the map. Then, I place a check in the "HasAttribute" qualifier. The default choice in this menu is "HitPoints", which is what I want. I then enter a value of "50" in the "Max" box and put a check in the percent box. I then make an Effect to display a chat message. I then make a new Trigger. In the "Condition0" box, I select "Marine Exists". For "Effect0", I select the chat message Effect I created. Now, when I play the scenario, as soon as the Marine unit I selected takes enough damage to drop him to half health or less, the chat message will fire. I could also use that same Marine Object in a "CreateObject" Effect, which would create a Marine with 1-50% health.


        5. Q: How do u make it so that if any unit enters area then a text or something comes up? A: Your question is the reason we have the 6 qualifiers you can assign to Objects (Near, Selected, HasAttribute, etc.). When you use these qualifiers on an Object and place that Object in a Condition, you are looking to find units (or lack thereof! ) that has these attributes. When these Objects appear in Effects, you are looking to create or otherwise act on somebody who has these attributes. So, I have a Marine on the map (I'll call him 'Joe') and I want to display a message when he steps on the tile right in front of him: I go to the "Area" tab and make an Area that contains the tile right in front of him- but doesn't include the tile he's on already! I go to the "Object" tab and make an Object where I select Joe on the map. I then put a check in the "Area" box and select the Area I just made. Note that these boxes here are "triple-state". If I click on a box that has a checkmark in it, it changes to an "X", meaning "NOT in Area". Now I go to the "Effect" tab and make an Effect for the text or whatnot. Now you move over to the "Trigger" tab and make a new Trigger. The Condition will need to be set to "Joe Exists". You then set the Effect to whatever one you made. Now, when the scenario is run, nothing will happen until the Marine moves into the selected Area. Just to be clear- unless you change the name of the Object yourself, it will have a name like [Marine24], so the Condition will actually be [Marine24 Exists].


        6. Q: Is it possible to fix on a daytime change? A: Yes. Cycling through day/night is always off by default. Use the "Game" Effect "Day/Night Hour" to set the time to whatever you wish. Doing so does not automatically start the day/night cycle going- this must always be done manually. So, if you set the time to 5am it will stay that way for as long as you wish. If you do get the Day/Night cycle started, you can still set the exact hour to whatever you want, but the clock will keep running from there. If I'm understanding your goal, you would want to fire 1 Effect at the start of the scenario that sets the time to 5 or 6 pm. Then, after some delay or event occurs, you fire a second Effect that turns on the Day/Night Cycle so it gets dark on its own. One tricky thing with the Day/Night Cycle Effect- even though it is a number edit box, the game reads it as a Boolean. So, set it to 0 to stop the clock going, and set it to any non-zero number to start cycling.


        7. Q: How do effects execute when you use the or" in the effects. For example IF then or A: In your example, the game would randomly choose either Effect1 or Effect2 to execute. The other would not occur, unless the Trigger has the potential to be evaluated TRUE more than once, in which case it could be chosen on subsequent checks.


        8. Q: Are delays in effects cumulative? A: Any delay on an Effect starts from time index 0. They are not dependent on Effects that came before or after them. 3 Effects in a row that all have 2-second delays will all fire after 2 seconds. They do not add up.


        9. Q: Where is the "object selected" trigger? A: This is an option you select when you create an Object. For example, make an Object where you select a unit on the map and check the "Selected By" box. Then use this Object as a Condition. It will evaluate TRUE when the player selects the unit.


        10. Q: How do I activate and deactivate triggers? A: These are "Trigger" Effects.


        11. Q: How does Task-Object/Task-Area Unload work? A: This command is only used to get units out of containers, such as Transports, Helicopter Transports, Siege Towers, etc. For example, you would use TaskArea (Unload) to command a Transport to unload its cargo on a particular stretch of beach. "Garrison" has its own option for ordering Citizens to enter Settlements and so forth.


        12. Q: Is there an effect: Create object1 3 units in front, behind, left right etc. of object2? A: The Create Effect does not get that specific. You can do adjacent, range, or LOS only. It is not possible to pick a particular side.


        13. Q: Are you able to make a trigger(s) that does: If 5 snipers exist then you can't build snipers; If less than 5 snipers exist, you can build snipers.. ? A: Yes. Use the ModifyTechTree Effect to add & remove the Sniper whenever you detect that the player either has too many or too few. The downside is, this will only work perfectly if the player can only make 1 Sniper at a time. If they have the ability to use multiple Barracks, then they could make 4 Snipers, then queue up a Sniper in every Barracks available. After these guys pop out, they won't be able to make more, but they'll have more than you wanted. Object1 -> Player1 Sniper (Min = 5 Max = 100) Effect1 -> ModifyTechTree (Player1, Add Sniper) Effect2 -> ModifyTechTree (Player1, Remove Sniper) Effect3 -> Trigger1 ON Effect4 -> Trigger2 ON Trigger1 IF -> Object1 Exists THEN -> Effect2 AND Effect4 Trigger2 (starts OFF) IF -> NOT Object1 Exists THEN -> Effect1 AND Effect3


        14. Q: Is there is any way to use AI Create Military Group without units which are pre-placed on the map? A: Yes! If you tell the CP to make a military group consisting of units it doesn't have, but can produce on its own, it will delay execution of the command until it can produce the requisite units. However, units the CP currently has on the map always take priority when making selections for a military group. So, you have to be a little sneaky. For instance, when telling the CP to make a group to attack Area B, make sure you use the "NOT (Area A)" qualifier on the Object used for attack group B. This way, the CP will ignore those units already in the right places and pick fellows hanging out in its town (or queue up new ones special).


        15. Q: Is it possible to have more than one favorite for land/air/sea? A: No. If you fire off 2 of these Effects for the same CP in a row, the last Effect will determine the favorite units for that CP.


        16. Q: The manual says that the "primary base" of the AI will be where the very first land unit was placed, right? A: This is the first "non-building" unit. You could place a ship down, which will cause the CP to think his base is on the ocean, causing no end of difficulties. This location is also permanent! Once you've saved the scenario, it does not matter if you move the CP's units to another spot and save it later. It will still think it belongs in the original spot... as you've seen. You can try to work around this by removing ALL of the units for that CP on the map, and resaving the scenario. Then quit the Editor and load the scenario back in, placing the CP's units where you want them. This usually works, but is not always effective.


        17. Q: What's the differance between "Send Dioloque" and "Send Chat Message"? A: "Send Dioloque" has many advantages over "Send Chat Message". If you chose to send a dioloque message, you have the option of selecting the type of unit which will speak. If you chose a unit off your object list...it's picture shall be placed besides that dioloque box. You also have the option of moving the camera to the object. If you so please. And the player can end the message at anytime they wish, for pressing ESC. button removes the box. Sending a chat message will simply display a message on the top of the screen. Nothing else...and cannot be removed with ESC.


        18. Q: How do you take screen shots? A: There are actually 4 flavors of screenshot: F9 is the "standard version" Shift-F9 takes a shot without the UI. However, doing this in the Editor keeps the UI in, I believe. Control-F9 takes a full game-map screenshot. This always works in the Editor, when playing the game this only works after you've won or lost. Alt-F9 takes a much higher-res version of the full game-map, with the same restrictions.


        19. Q: How do you rotate camera in the scenario editor? A: While in the Editor, hold down the tilde key (~). This only works while working in the Editor, never while playing the game itself. I've been told that there are some keyboards in our international community that are missing this key- in which case, I don't know what the answer is.


        20. Q: Sounds are stopped oddly throughout the scenario. A: Dealing with audio tracks was a late addition to the project, and as such, is not as smooth as top designers might wish. I am assuming you are trying to run a track that constantly plays in the background while you trigger other audio along with it. Unfortunately, this is not possible. I realized this as a potential flaw, but after discussions with the programming team decided to accept it. After all, people were expecting us to ship a game at some point. The "we must do this" design decision we went with is that we agreed that we had to prevent audio tracks from overlapping to guarantee cinematic played correctly. Also, if a player is canceling a cinematic, the audio must stop playing- otherwise you didn't really cancel anything. The problem we ran into was that once an audio file is playing, the game loses track of it, so to speak. If I fire off 5 in a row, I can't tell the game to stop #3 and no others. Each time a SendDialogue, StartCinemaMode, or EndCinemaMode Effect fires, the game squelches all currently playing audio. So, there is no way to have overlapping audio if you are using these Effects... the casualty being that designers can't set up their own music to run in the background if they wish to do movies (for example).


        21. Q: Is there a volcano graphic or do I just make a hill with a hole in it and apply graphic effects? A: Both. You could go the hill route and make a permanent volcano, or you can use the Editor to cast a Volcano just like the one the Prophet makes. This is a "Game" Effect, "Calamity".


        22. Q: What should be the dimensions of the JPG image to be used for the Scenario Instruction Map? A: This will always be displayed at 1024 x 768. If the image is not this size it will automatically stretched to fit. Same goes for a Campaign background image.


        23. Q: Is there some effect that handles one player sending tribute to another? A: If you want a Trigger-fired resource grant to be counted as tribute by the game, you have to do as you described. We did not implement a specific "award tribute" Effect since we already included ways to give players resources with Triggers. Since the only way you get to see the "Tribute Received" value is after the scenario is over, if you are trying to record how much a player got to trigger some other event, you don't necessarily need to tweak these stats. For example, if each time you award a player 500 gold, you can also increase a player variable by 1. If the variable gets to 3, you know the player received 1500 gold in "tribute". >


        24. Q: When we place mp3s for the intro instructions, history, etc. portion, does this mp3 loop or does it play only once? A: This will only play once. There is a "replay" button on this screen (shaped like a stip of film) players can use if they want to hear it again. This also applies when viewing this screen after returning in game.


        25. Q: I was making a scenario with music but the file is m3u. A: If you're taking a different format than the one we use and trying to fool the game into getting it to work, then you can't blame us if the game crashed. If real MP3s and WAVs are not playing, the odds are that there is a mistake of some kind on your part. Make sure you are placing these in the data\sounds\ directory, and if including them in a "PlaySound" or "SendDialogue" Effect, you specify the extension along with the filename: mysound.wav, not just mysound. [Editor's Note: a .m3u file is not a music file, but a playlist that instructs programs like Winamp to play music files in a certain order. Empire Earth cannot read .m3u files.]


        26. Q: When uploading a scenario, will it automatically include the associated sound files or do they have to be manually installed by the person doing the downloading? A: Scenario files do not include anything. Only the campaign format archives any of its own media.


        27. Q: How do I add objects such as resources, logs, and other objects not found in the player objects? A: Click on the World Player button, and select the button to the far right. It shall bring you to a menu of Misc. objects you can use through-out your scenario. Such as recources and eye candy objects.


        28. Q: How do I make it so a computer player does not resign if he loses all his units? Or the player? A: For the player you need to uncheck the "allow victory" option found in the player menu. For computer opponents, you need to go to the players section, click on the A.I tab, and then check the ignore box for the players you wish to stay alive even after being defeated.


        29. Q: How does the Export/Import options work in the Hints/Intructions/Briefing Text? A: You can export every word in the scenario by clicking the export button. As long as you give it a name...EE will create a word doc full of every line you have wrote in your scenario. The file itself is found in the scenario folder...and can be opened with any word doc. You can correct your spelling...or change even story glitches. After saving the world doc...click import ( as long as you did not change the name area) and every change you made will be seen. Even in your triggers.


        30. Q: Can I create a calamity but without the damageing side effects? A: Of course. In the Game section of the triggers, select the graphic effect. Choose from the list of effects you can use. In there somewhere are all the calamity effects...but just thier graphical image. If you want the calamity itself...simply select the "calamity" type effect found in the same area.


        31. Q: How does the zoom level work (it goes in the negative, then in the positive) when setting a scripting-camera effect? A: Think of the zoom as a "u" shaped curve. At the top of one prong, you are way up high looking down at the ground. At the lowest point of the letter, you are at ground level looking at the horizon. As you start to climb back up the other prong, you are looking skyward. This is the area of the zoom curve that contains the negative values.


        32. Q: I get an awkward view in my camera. A: Zoom must be set to "None" in order to get a camera change using markers to work correctly. Although it is not essential to getting the viewpoint correct, you will also want to play with the scroll speed, since this will determine how fast the view changes from marker to marker. Regardless of the speed you set, however, the 1st marker in a sequence will always be snapped to.


        33. Q: Why does going into cinematic mode screw up the timing of the delay on my triggers? A: Because you can set Cinema Mode to run in extremely slow speeds, we had to change how the timing worked, or Effects with any kind of delay on them would never fire (such as chat messages) at these slow speeds! While in Cinema Mode any delays are treated as "real time". So a 9 second delay on an Effect will be 9 "real" seconds regardless of what speed you want to run the movie. If you're not in Cinema Mode, you'll notice that your delay will be equal to 9 game-clock seconds, but this will actually run faster than 9 "real" seconds if you're at any game speed above 1.0. So, always test movie timings while in Cinema Mode. Don't try to perfect it elsewhere and then add the letterboxing later.


        34. Q: Why doesn't combat work in cinematic mode? A: This was a deliberate design decision. We decided the potential for people getting killed at inappropriate times was worse than the inconvenience of using Effects to kill people in big battle scenes. Example - the player is in the middle of managing a large battle. Suddenly, a movie starts depicting some event important to the goings-on. The movie ends, and the player finds all their soldiers dead as the battle is now over.


        35. Q: Where can I find the Camera Markers? A: These are "World Player" Units, listed under "Buildings". When placing them, move the camera so that the screen is showing you the view you want the marker to represent. Then, click to place the marker anywhere or the ground. It will appear in 3D space at the location of the camera when you clicked to place the marker. Tip from the SSSI Art Dept: When setting up markers to be seen in Cinema Mode, position the camera while looking at the Triggers page. The view of the game world you get here most closely represents how things will appear with the letterboxing. When you have a good view, switch back to the Unit page and place the marker.


        36. What is EE Studio / How can I create my own modpacks? A: EE Studio is a program that can uncompress all of the textures, sounds, models, scenarios and JPEG instruction maps contained within Empire Earth. (It also works with the expansion). You can modify the textures and sounds and place them back in the game directory. It is difficult to use, if you have a specific query about it then please post it on this forum. To get you started, you can download EE

        2#
         楼主| 发表于 2008-8-8 00:37:23 | 只看该作者

        Re:地球帝国剧情制作之Q&A

        地球帝国地图编辑常见问题本资料由Lord Lee 和 The Great Briton编写来源国外地球帝国讨论区

        如果你对于地球帝国一代的地图编辑器有什么问题的话我们在这个论坛上所发布的资料应该?#38405;?#26377;用注hapy是什么意思查了半天字典都找不到不过在发布之前请先看看你地球帝国CD-ROM上的手动操作编辑手册这本引导性的手册应该可?#22253;?#21040;你翻译完了才发觉是废话
        同时以下36条有关剧情制作问题中有几条是最常被问到的请花一点时间找一下你所要的答案谢谢你们提出的常见问题原文有典型的文法错误


        问题索引
        一可不可以在网上玩自编剧情
        二什么有关连续触发剧情即在前者的效果被触发后后者自动出现以至最后所有的触发器都被引发出來的方法最好
        三为什么下雪等效果在游戏中无法显示出來
        四游戏单位属性互动菜单里最大最小值设定后面的逻辑概念是什么
        五如何才能使一个单位进入一个特定区域后出发剧情
        六是否有可能让时间停留在白天
        七触发效果如果设定为或者触发例如在如果之后加上或者他将在游戏中如何运作
        八触发器里的效果是否累加的
        九选择目标触发器在哪里
        十我如何激活或废除一个触发器
        十一任务目标/任务地区这两个子编辑器如何运作
        十二编辑器是否能创造出这样的效果在目标2的前后左或右等地方创建出3个目标1之单位
        十三能否做一个这样的触发器如果已经拥有5名狙击手那么你将不能再训练更多的狙击手而如果现存的狙击手数量小于5那么你可以继续训练狙击手直到再次达到5人
        十四能否运用触发器的AI创建部?#21360;?#21151;能在游戏中凭空创造出新的单位而不用在编辑地图?#26412;?#25226;他们预先放在地图里
        十五有没有可能在编辑地图时为目标单位选定多于一个的偏好陆地/天空或者海洋区域
        十六用户手册说电脑玩家会把自己最初的陆地单位所处的地方视作初始基地这是不是真的呢
        十七发送对话和发送信息的区别是什么
        十八如何做电脑截图
        十九如何在剧情编辑器里用摄像机转动镜头的功能
        二十在自己编辑的剧情模式游戏中有时候加入的声音会莫名其妙地停止这是什么原因
        二十一有没有能够一直存在的火山图像特效注先知召唤的火山会在一?#38382;?#38388;后消失或者我们是不是必须自己创造出一座山然后在中间挖一个洞最后加上火焰效果来模仿火山喷发
        二十二自编剧情开始前有一些自己写的简介若要加上背景图那么JPG格式的原图的尺寸应该是多少
        二十三触发器能否编写如下效果让电脑玩家贡献资源予其他任何玩家包括电脑和人类玩家
        二十四当我们在剧情简介或者游戏中插入mp3音乐文件这些音?#21482;?#21482;播放一?#20301;?#26159;会不断地循环播放
        二十五我在做一个包含音乐的剧情但是我的音乐文件是m3u格式的游戏仅能辨认.mp3和.wav后缀的音乐档案该如?#38382;?#22909;
        二十六我完成了一个剧情包含自己加入的音乐文件并且上传以供网友下载使用但当他们下载时与剧情有关的音乐文件是否已经自动?#35805;?#21547;在剧情文件里?#21482;?#32773;他?#20999;?#35201;手动地将相关文件分别放到各自的文件夹里例如音乐文件放到music文件夹里
        二十七我如何在自编剧情中加入玩家物品列表单位建筑等里无法找到的东西例如资源圆木一种装饰品或者其它物件
        二十八如何才能让电脑玩家或者人类玩家即使失去所有的单位也?#25442;?#34987;判定为失败
        二十九提示/介绍?#22270;?#20171;里的出口/进口选项是如何运作的
        三十我能否制造一些灾难特效而又?#25442;?#27585;?#31561;?#20309;东西
        三十一当我设定摄像机脚本效果的时候摄像机的分级变焦从负数值到正数值是如何运作的
        三十二如何更好地操控摄像机镜头镜头
        三十三为什么一旦在游戏中开始电影模式我编写的效果的延时设定就会被打乱
        三十四为什么在电影模式中双方部队?#25442;?#25112;斗
        三十五摄像机标号能在哪里找到
        三十六EE Studio是什么我如何才能创造自己的游戏单位

         待续

        此帖子已被 圆周率派 在 2008-8-7 17:58:39 编辑过

        3#
        发表于 2009-5-11 06:18:13 | 只看该作者

        Re:地球帝国剧情制作 Q&A

        我用自编剧情做的-支持下--
        4#
        发表于 2010-7-13 09:51:57 | 只看该作者

        Re:地球帝国剧情制作 Q&A

        啥时候才出来呢
        5#
        发表于 2013-4-24 10:31:54 | 只看该作者
        scs2023 发表于 2009-5-11 06:18
        我用自编剧情做的-支持下--

        厉害啊怎么做的
        6#
        发表于 2014-8-10 15:20:07 | 只看该作者
        我都是跟电脑玩还没有尝试对战过呢
        您需要登录后才可以回帖 登录 | 注册

        本版积分规则

        小黑屋|Archiver|?#21482;?#29256;|加入QQ群|地球帝国中文网

        GMT+8, 2019-4-23 22:22 , Processed in 0.174651 second(s), 13 queries .

        Powered by Discuz! X3.4

        © 2001-2017 Comsenz Inc.

        快速回复 返回顶部 返回列表
        ׼Фʫ
      2. <meter id="8mqmn"></meter>
        <blockquote id="8mqmn"><ruby id="8mqmn"></ruby></blockquote>
        <code id="8mqmn"></code>

        1. <output id="8mqmn"></output>
        2. <output id="8mqmn"><ruby id="8mqmn"></ruby></output>
          1. <meter id="8mqmn"></meter>
            <blockquote id="8mqmn"><ruby id="8mqmn"></ruby></blockquote>
            <code id="8mqmn"></code>

            1. <output id="8mqmn"></output>
            2. <output id="8mqmn"><ruby id="8mqmn"></ruby></output>